Sneeuwruimen op grote hoogtes

Wist je dat SG Gladheidbestrijding een van de weinige bedrijven in de Benelux is, die gespecialiseerd is in het sneeuwruimen op grote hoogtes? Wanneer (hevige) sneeuwval plaatsvindt, zijn we niet na het feit ter plaatse. Nee, we bereiden ons geruime tijd van te voren voor. Van Noord-Nederland tot België, het maakt niet uit waar de sneeuw valt, wij zijn binnen de kortste keren op locatie, schalen met gemak op bij onverwachte situaties en zorgen dat de sneeuw efficiënt, vakkundig en veilig wordt geruimd. Zo doen we het al meer dan tien jaar.

Hoe SG Gladheidbestrijding werkt

Elk dak is weer anders. Daarom brengen we bijzonderheden van tevoren in kaart. Zo heeft elk dak een maximale draagkracht van zo’n 20 tot 40 centimeter. Door van tevoren te onderzoeken om welk type dak het gaat, weten wij precies bij welke hoeveelheid sneeuwval we in actie moeten komen. Hoe we op daken komen, wat voor valbeveiliging nodig is en met hoeveel mensen er geruimd moet worden – we zetten het allemaal voortijdig op een rijtje. Daarbij maken we handig gebruik van bouwtekeningen, die inzicht geven in waar de afvoer zich bevindt, om wat voor daklagen het gaat en, indien ze aanwezig zijn, met hoeveel zonnecollectoren we te maken hebben.

Altijd contact

Wanneer je met SG Gladheidbestrijding in zee gaat, staan we in de wintermaanden altijd voor je klaar. Als onverwachte weersituaties zich buiten deze maanden voordoen, kun je altijd gebruikmaken van onze 24-uursservice. Met één belletje staan we voor je klaar. Dat kunnen we garanderen doordat we dankzij onze piekfijne voorbereiding precies weten waar we moeten zijn en dankzij ons netwerk vroegtijdig kunnen opschalen.

Sneeuwruimen door het hele land

Wij opereren in heel Nederland en België voor nationale opdrachtgevers, zoals Post NL, Fedex, Lidl Supermarkten, Heylen Vastgoed en CBR Nederland.

Sneeuwruimen op daken, distributiecentra en parkeerdekken
"Wanneer we sneeuwruimen, doen we dat meestal niet machinaal. Doordat er vaak veel zonnecollectoren op de daken van onze samenwerkingspartners te vinden zijn, is werken met groot materiaal niet alleen onhandig, maar ook gevaarlijk."

Hoe wij sneeuwruimen

Het sneeuwruimen vindt meestal plaats op daken met grote oppervlaktes. Denk aan daken van distributiecentra, supermarkthallen en parkeerdekken. Wanneer we sneeuwruimen, doen we dat meestal niet machinaal. Doordat er vaak veel zonnecollectoren op de daken van onze samenwerkingspartners te vinden zijn, is werken met groot materiaal niet alleen onhandig, maar ook gevaarlijk. Wij maken daarom veelal gebruik van handwerk. Zo werken we met sneeuwscheppen om handmatig de sneeuw te verzamelen en veilig naar beneden af te voeren.

Veiligheid voorop

Om te zorgen dat ons personeel veilig hun werk uit kan voeren, maken we voordat de sneeuw valt, het dak gereed. Denk hierbij aan verankeringspunten, hekken en het uitstippelen van looppaden. Het is ook van belang dat de af- en toevoer van het dak vooraf goed vrijgemaakt is. Zo wordt het smeltwater begeleidt tijdens het wegstromen. Door deze maatregelen kunnen onze werknemers het besneeuwde, gladde dak veilig schoon ruimen.

Jouw dak ook sneeuwvrij?

Wil je dat het dak van jouw bedrijf of organisatie geen hinder ondervindt tijdens de wintermaanden? Wij helpen je graag. Niet op het moment van sneeuwval, maar ruim daarvoor. Zo kom je niet voor koude verrassingen te staan. Gebruik het onderstaande contactformulier om contact met ons op te nemen, of bel ons op 0519 – 29 28 82.

Neem contact op

Over ons

SG Gladheidbestrijding is onderdeel van SG Groen Groep, gevestigd in Friesland.

>
Calamiteiten
Bel 0519 – 29 2882
24/7 inzetbaar
Veilige en toegankelijke terreinen.
Werkgebied
Wij hebben een landelijke dekking.