SG Gladheidbestrijding neemt gladheid met een korrel zout

Zodra het begint te vriezen, zie je het gebeuren: glibberende auto’s op wegen, parkeerterreinen en  oprijlanen. Hartstikke gevaarlijk, maar hoe voorkom je dit? Door middel van gladheidbestrijding natuurlijk! Wij van SG Gladheidbestrijding helpen je weer op weg door wegen, uitgangen en parkeerterreinen snel sneeuw- en ijsvrij te maken. Neem gerust contact met ons op, zodat we onze gladheidbestrijders snel jouw kant op kunnen sturen. 

Gladheidbestrijding voor dag en dauw

Met bakjes keukenzout je parkeerterrein ijsvrij maken is onbegonnen werk, dat snappen wij helemaal. Toch is het natuurlijk wel handig als je klanten en werknemers veilig aankomen bij jouw bedrijf of organisatie. Dus hebben wij de oplossing: professionele gladheidbestrijding. Terwijl de rest van de wereld nog op één oor ligt, maken wij jouw straten weer begaanbaar. Kun jij de bakjes zout in het keukenkastje laten staan.

Snel ijsvrij

Door middel van de nieuwste technieken en een efficiënte werkwijze ligt elk terrein er snel weer netjes bij. Eerlijk is eerlijk, onze professionele strooiwagens maken het ons ook wel makkelijk. Zo kunnen we in een korte tijd een groot oppervlak bestrijken. Voor kleinere oppervlakten werken we handmatig. Moet er een dakje of noodtrap sneeuwvrij worden gemaakt, dan draaien we daar onze hand dan ook niet voor om.

Om de wegcondities in de gaten te houden werken we met het professionele weerprogramma Meteo Consult. Hiermee kunnen we dag en nacht de lokale situatiemonitoren en dus ruim voor de verwachte gladheid ingrijpen. Zo staan wij, en jij dus ook, nooit voor verrassingen.

Betrouwbare partner

SG Gladheidbestrijding heeft een unieke positie in Nederland: door het hele land worden wij ingeschakeld bij de bestrijding van gladheid. Wij waarborgen dan ook de temperatuur van alle wegen in Nederland, alle dagen van het jaar, 24 uur per dag. Hiervoor werken we nauw samen met Meteo Consult, waarmee wij de weersvoorspellingen heel nauwkeurig kunnen volgen. Een hele geruststelling en een reden voor het grote vertrouwen in ons van onze nationale opdrachtgevers.

Bij SG Gladheidbestrijding krijg je bovendien één contactpersoon, ook voor grote opdrachten. Doordat wij zowel op het gebied van onderhoud als gladheid opereren, zijn wij als geen ander bekend met de terreinen en weten we precies wat er speelt. Onze unieke kennis en ervaring maakt van ons een betrouwbare partner voor gladheidbestrijding door heel Nederland.’

Nieuwsgierig naar gladheidbestrijding?

Wij werken door heel Nederland voor landelijke opdrachtgevers als Facilicom, TNT Express, Ahold, Jumbo en Post NL. Ben jij ook geïnteresseerd in onze diensten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

Neem contact op

Over ons

SG Gladheidbestrijding is onderdeel van SG Groen Groep, gevestigd in Friesland.

>
Calamiteiten
Bel 0519 – 29 2882
24/7 inzetbaar
Veilige en toegankelijke terreinen.
Werkgebied
Wij hebben een landelijke dekking.