Gladheidbestrijding voor jouw bedrijf of organisatie

Wil jij ervoor zorgen dat jouw terrein er altijd netjes bijligt? Dat de buren jaloers kijken naar je ijsvrije brandtrap en smetteloze straten? SG Gladheidbestrijding staat voor je klaar. Of het terrein nu groot is of klein, er rare hoeken of hobbels in de weg zitten – wij zitten er bovenop. Sterker nog, we hebben de bui al zien hangen en zijn gelijk in actie gekomen. Nog vóórdat jij op kantoor aankomt is de weg dan ook alweer helemaal ijsvrij. Geen beter beeld voor klanten, publiek en medewerkers dan een keurige oprijlaan. 

SG Gladheidbestrijding ontzorgt

Werk jij voor een zorginstelling, winkel, ziekenhuis of kantoor? SG Gladheidbestrijding heeft altijd de specifieke kennis in huis om jouw locatie sneeuw- en ijsvrij  te maken. Je kunt bij ons zelfs terecht voor al het onderhoud van je straten. Wij nemen je alle zorg volledig uit handen. Ga ’s avonds met een gerust hart naar bed en vertrouw erop dat jouw straten er in de ochtend spic en span bij liggen.

Actief door het hele land

Wij opereren in heel Nederland voor nationale opdrachtgevers, zoals Facilicom, TNT Express, Ahold, Jumbo en PostNL. Daarvoor hoeven we echter niet als een malle het hele land door te crossen. SG Gladheidbestrijding is gespecialiseerd in het coördineren van gladheidbestrijding. De hele dag houden wij de wegcondities in de gaten met professionele apparatuur van Meteo Consult. Door deze nauwkeurig te analyseren weten we precies welke maatregelen we moeten treffen. Lokale strooiers gaan voor ons de weg op zodra ze een seintje krijgen: klaar om te gaan!

Gladheidbestrijding door het hele land
Wij opereren in heel Nederland voor nationale opdrachtgevers zoals Heylen Group, Facilicom, FedEx, Ahold, Jumbo en Post NL.

Eén contactpersoon

SG Gladheidbestrijding heeft een unieke positie in Nederland: door het hele land worden wij ingeschakeld bij de bestrijding van gladheid. Wij werken altijd met een vast contactpersoon, ook voor grote landelijke opdrachten. Zo weet jij precies bij wie je terecht kan. Doordat wij zowel op het gebied van onderhoud als gladheid opereren, zijn wij als geen ander bekend met de terreinen en weten we precies wat er speelt. Onze unieke kennis en ervaring maakt van ons een betrouwbare partner voor gladheidbestrijding door heel Nederland.’

Jouw terrein ook ijsvrij?

Wil jij dat je bedrijf of organisatie geen hinder ondervindt tijdens de wintermaanden? SG Gladheidbestrijding is de partij voor volledige ontzorging als het aankomt op het bestrijden van gladheid. Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen, of bel ons op 0519 – 29 28 82

Neem contact op

Over ons

SG Gladheidbestrijding is onderdeel van SG Groen Groep, gevestigd in Friesland.

>
Calamiteiten
Bel 0519 – 29 2882
24/7 inzetbaar
Veilige en toegankelijke terreinen.
Werkgebied
Wij hebben een landelijke dekking.